Όροι

WOOD PERFECTION
Ξυλουργικές Εργασίες Κουτουλουφάρι Ηρακλείου

Η οικογένεια Καρατζά μετά περισσότερο από ένα αιώνα στο χώρο της κατασκευής επίπλων. Η εμπειρία, η επιλογή των καλύτερων υλικών, η άριστη ποιότητα κατασκευής, ο σεβασμός και η συνέπεια, αποτέλεσαν παράγοντες που εδραίωσαν και γιγάντωσαν την επιχείρησή, αφήνοντας πίσω της διαχρονικές δημιουργίες.

Η ιστορία της οικογένειας, που συνεχίζει σήμερα την παράδοση με την τέταρτη γενιά επιπλοξυλουργών, ξεκινάει από τις αρχές του 20ου αιώνα, όταν ο παππούς Γιάννης Καρατζάς (Χαρατζάς) ξεκινώντας από την Άνω Χερσόνησο μετοίκησε στο Ρέθυμνο, όπου εργάστηκε ως ταπετσέρης επίπλων.
 
Οι τρείς γίου του, Μάρκος, Γιώργος και Νικόλαος ακολούθησαν επίσης τη τέχνη και στο τομέα της ταπετσαρίας αλλά και στην κατασκευή επίπλων. Ο Νικόλαος Καρατζάς από το Ρέθυμνο μετοίκησε στην Αθήνα και από εκεί επέστρεψε και πάλι στην Χερσόνησο όπου ξεκίνησε την επιχείρησή του.

Από το 1966 αναλαμβάνει πλήρως και συνεχίζει μέχρι σήμερα ο γιός του κ. Βαγγέλης Καρατζας (3η γενιά), ο οποίος έχει κοντά του, τους γιούς του Νίκο και Γιάννη (4η γενιά), που επίσης συνεχίζουν τη μεγάλη παράδοση της οικογένειας.

Σήμερα, στο σύγχρονο εργοστάσιο μας με αγάπη, μεράκι και πολύ φαντασία κατασκευάζουμε λειτουργικά έπιπλα κουζίνας, ξεχωριστά έπιπλα καταστημάτων και ξενοδοχείων, κομψές πόρτες και κουφώματα, εντυπωσιακά έπιπλα μπάνιου, ανθεκτικές σκάλες και δάπεδα, ντουλάπες συρόμενες - ανοιγόμενες - εντοιχισμένες, ειδικές κατασκευές αλλά και πέργκολες.
 
 
Είτε πρόκειται για οικιακό, είτε για επαγγελματικό χώρο είμαστε στη διάθεσή σας για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε αυτό ακριβώς που θέλετε, μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. 

Η WOOD PERFECTION Καρατζάς Ευάγγελος και Υιοί Ο.Ε. στεγάζει τις δραστηριότητές της σε ιδιόκτητους χώρους στο Κουτουλουφάρι Χερσονήσου όπου εντός του εργοστασίου λειτουργεί και έκθεση των προϊόντων της εταιρείας.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ή περάστε από την έκθεσή μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να
βρούμε την ιδανική κατασκευή για τον χώρο σας.