Κουφώματα Ξύλινα & Συνθετικά

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΑ & ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

Η επιλογή των κουφωμάτων της κατοικίας και του εργασιακού μας χώρου δε θα έπρεπε να γίνεται με μόνο κριτήριο την αισθητική αλλά και με την προστασία από το εξωτερικό περιβάλλον.

Με δεδομένη την παροχή ασφάλειας και μόνωσης, η εταιρεία μας “Wood Perfection” η οποία βρίσκεται στο Κουτουλουφάρι Ηρακλείου, κατασκευάζει ξύλινα κουφώματα αλλά και συνθετικά κουφώματα στοχεύοντας στη διατήρηση της αρμονίας και της αισθητικής στο σχεδιασμό του κτιρίου.

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική κύρια είσοδο των ονείρων σας, τα παράθυρα, τα παντζούρια καθώς και τις μεσόπορτες της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις που συνδυάζουν την τέλεια εμφάνιση, την άριστη ποιότητα, την αρχιτεκτονική παράδοση, το design, με την διαχρονική αίσθηση του ξύλου.
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Με την αγάπη και το μεράκι που χαρακτηρίζει πάντοτε τις κατασκευές που δημιουργούμε, αναδεικνύουμε την αισθητική που σας ταιριάζει… δίνοντας στη ζωή σας πολυτέλεια.
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ή περάστε από την έκθεσή μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να
βρούμε την ιδανική κατασκευή για τον χώρο σας.